dinsdag 17 juli 2018

De Pyrrhura Picta Picta

Vandaag stuur ik jullie voor de verandering geen kat, maar een vogel hihi want het is Gentse Feesten (klik) en daar moeten we ons graantje van meepikken natuurlijk.
Als ik het goed heb is dit de Geschilderde Parkiet, wie er anders over denkt moet het hier laten weten. Maar die zit in elk geval goed en mooi in de veren. Fijne nieuwe week allemaal!

OT: even voor de duidelijkheid zodat er geen misverstanden ontstaan: deze vogel zit wel goed in de veren hoor, ik heb alleen het geluk gehad hem op de foto te zetten toen hij zich even uitschudde.
Hij heeft inderdaad een tuigje omdat zijn bazinnetje hem overal naar toe neemt, liever dan hem in een kooitje op te sluiten. Let wel, ik zie ook liever alle dieren en vogels in de vrije natuur, die horen nu eenmaal niet in een zoo of bij iemand thuis!

13 opmerkingen:

Haba zei

Goede morgen Gerda. Wat ziet dat diertje er beroerd uit, haast geen veren meer op zijn lijfje en zo'n tuigje is ook niet zo fijn denk ik. Maar hopelijk krijgt hij wel goede verzorging en knapt weer helemaal op.
Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Yova zei

Goedemorgen Gerda,

Leuke vogel om te zien. Zeker net gewassen. Dan je zie je uit. Net als Haba zei. Tuigje erom doen...... Zeker vast aan pootje? Het kan me niet aan voorstellen. Maar goed jij gaat lekker feesten in Gent. Het ziet programma erg leuk uit. Wens je veel plezier daar. Geniet maar ervan. Fijne dagen gewenst.

francky spruytte zei

goede morgen Gerda.
Wat voor vogel je op ons afstuurt weet ik niet. Kleurig is hij in ieder geval.
Geniet van de Gentse Feesten.
Groetjes.

John zei

Goedemorgen Gerda,

JA, de Gentse feesten. Een vriendin van me woont in Gent en ik zou er dus eigenlijk gewoon een keer heen moeten om het weer eens te beleven. Ik heb al foto's gezien van het spektakel.
Zeker, dieren zoals deze horen in de natuur en niet in een kooi of zoo. Maar deze zijn al hier en vragen dan wel goeie zorg. Dat de eigenaar er voor zorgt dat deze niet kan weg vliegen is goed. Zo'n vogel overleefd het anders niet.
Fijne dinsdag

Lutje zei

fijn dat je dieren in huis los laat, zo denk ik er ook over, dat touwtje is niet erg, zeker als er mensen komen die bang zijn of zo...
En de genste feesten zijn idd weer bezig, mijn zus is er ook weer

Yova zei

Ik dacht ook al. Deze vogel kunnen schudden dan zie je zo uit.Ik had al vermoeden. Ga jij maar lekker genieten.

klaproos zei

goed om alle twijfels van bezorgde webbies meteen weg te nemen Gerda:-)
het was ook het eerste wat ik dacht... tjonge, die ziet er slecht uit, maar gelukkig gaat het goed met het diertje, leuk dat het overal mee naar toe mag :-)
zo ziet het nog eens wat van de wereld,
de gentse feesten Yeahhhhhh ik verheug me op je foto's Gerda,
véél plezier hé

Marjolijn. zei

Fijne feesten meis, geniet er volop van....!!

willy zei

rare vogels op de Gentse feesten Gerda :-)

knappe foto

Lies zei

Ziet er sowieso goed uit, Gerda. Er wordt voor gezorgd.
Lie(f)s.

Haba zei

Goede morgen Gerda, een fijne woensdag gewenst, en mooie Gentse feesten. We zien je verslag vast wel verschijnen, ik ga weer een dagje oppassen.

pieterbie zei

Grappig beest is het.
Bezorgde je een grappige en mooie foto!
Geniet van de feesten.
En veel drinken hé, want het is warm.

面具 zei

通博現金板
a片情報站
免費美女寫真集
試玩賭博
色080苗栗人聊天室
美美情文學區
嘟嘟情人色網
線上遊戲平台
免費網愛聊天室
女星走光露點貼圖