donderdag 5 oktober 2017

Bar Americana en Bar Sanseveria

In 2008 wordt Maurice de nieuwe frontman van de band “Eddy & De Schellekens”. Samen toeren zij door Vlaanderen en veroveren zij vele harten met de mooiste Nederlandstalige levensliedjes. Na enkele succesvolle jaren besluit Maurice eind 2011 samen met bandleden Joost, Seppe en Ramses dat het tijd is voor een nieuw verhaal. "Bar Sanseveria" is geboren!    
Tot het in 2015 weer tijd is voor een splinternieuwe show. Na al die jaren het mooiste uit het Nederlandstalige repertoire gebracht te hebben, wil Maurice nu zijn liefde voor de Amerikaanse evergreens delen met zijn publiek. Onder de naam Bar Americana en versterkt door nieuwe pianiste Ellen neemt deze band u nu mee naar het glamoureuze Las Vegas van de jaren ’60! Samen met nieuwe krachten Luk en Martine zetten zij de traditie voort met een nieuwe show vol Nederlandstalige favorieten. ‘Zeil je voor het eerst’, ‘Geen wonder dat ik ween’, ‘Ik mis je elke dag een beetje meer’, ‘Zij gelooft in mij’ en vele andere toppers worden gebracht met respect, met humor en met veel liefde. Romantiek, klein en groot verdriet, ambiance. Bij Bar Sanseveria vind je het allemaal in één charmante verpakking.
En tijdens de voorbije Gentse Feesten maakten Lefla (klik) en ik (klik) er natuurlijk foto's van!

17 opmerkingen:

Yova zei

Goedemorgen Gerda en Guido,
Jullie hebben prachtig foto's gemaakt. Gentse feesten is daar altijd gezellig om te kijken. Het was niet zo druk? Ik zag op de foto's van bankje niet vol waren. Het was voor jullie beide gezellig dagje geweest. Ik vraag me af dit feest 1 dagje duurt? Je houd van humor en veel met liefde. Zo hoort het ook Gerda.Deze zanger heeft prachtig kostuum aan. Bij ons regent heel veel. En heel veel wind.
Ik wens jullie beide fijne dag. ♫♪.♫♪

torfs gilbert zei

Waaau, wat prachtige personen foto's Gerda
en dat tussen de menigte getrokken van de Gentse feesten, knap werk hoor( al eens geprobeerd om de muzikanten in zwart wit te zetten)

Nog en fijne dag verder

John zei

Goeiemorgen Gerda,
Mooie foto's van een mooi evenement. Heel wat wisselingen in de uitvoering dus door deze artiesten. Hier heb je een Bar America maar dat is dus echt een kroeg en daar wordt lekkere harde muziek gedraaid. Je weet wel, waar ik fan van ben :)
Ik wens je een fijne donderdag. Houd het warm, want het weer is echt slecht. Hier althans.

Haba zei

Goede morgen Gerda, weer een serie mooie foto's van de muzikanten die de feesten in Gent tot één groot feest maken. Trouwens ik zie op jouw foto's Lefla fanatiek zijn plaatjes schieten :)
Fijne donderdag gewenst.

Marlou zei

Goedemorgen lieve gerda,

eerst ben ik Bar Sanseveria gaan opzoeken op Youtube...
Daar luister ik dus nu naar.
Zal ik beslist vaker doen...

En tegelijkertijd keek ik naar de foto's van jullie...
Wat een leuke zanger ik ben "een beetje verliefd..."

Liefs van Marlou

.


willy zei

heel knappe podiumfoto's Gerda

van Ertevelde naar Las Vegas las ik op hun website

k dacht even aan iemand anders

prettige dag

klaproos zei

prachtige foto's heb j egenomen van ze Gerda, muzie die voor veel mensen spreekt, als lijkt de laatste meneer daar anders over te denken:-)
ik hou er wel van,
OT, ja ik heb die paddenstoelen gegeten en zelf geplukt, marik eet écht alleen maar dat wat ik zeker weet dat kan, bij twijfel laat ik ze staan:-)

xxx

Anoniem zei

Zeer knappe portretten van deze groep.

Anoniem zei

Leuk om deze muzikanten hier op je blog even in de picture te zetten.
Ik ga ze ook eens opzoeken op Youtube. Ik ben nieuwsgierig.

Lies zei

Een leuk moment, toen...
Lie(f)s.

Mirjam Kakelbont zei

Je ziet gewoon dat die muzikanten het hartstikke naar hun zin hebben. Het mooie is dat ze in beweging in beeld zijn gebracht. Ik bedoel dat het geen statische portretten zijn. Heel mooi!

Morgaine zei

Prachtige albums weer, foto's van zeer hoge kwaliteit van beiden, maar dit keer, vind ik jouw album lieve Gerda, net even wat mooier, ik weet niet waarom, ik denk de invalshoek, denk ik.. ;-)

X

Lutje zei

prachtige foto's, maar ik ken deze groep natuurlijk niet...
Een @->- voor jou.

pieterbie zei

niet te doen: ik zit hier te swingen op mijn stoel bij het zien van jullie foto's.
Een mooie post om het weekeinde mee aan te kondigen.

Haba zei

Goede morgen Gerda, ik bedenk opeens dat ik de plant waar de bar naar vernoemd is, altijd als "Belgische plant" heb beschouwd en ik weet niet eens waarom.
Ik wens je een fijne vrijdag toe.

Marjolijn. zei

Je kunt zien dat ze er veel schik in hebben...!
Fijne avond meis, en op naar een mooi weekend.

A van de Aa zei

En dan heb je You-tube en kan je ze aanschouwen..... *Wink*
Klonk goed... *Winkie*
Gtje fijn weekend.