dinsdag 16 augustus 2016

Ballonmeeting Eeklo 2016 special shapesNatuurlijk zijn we ook naar de ballonmeeting (klik) van Eeklo getrokken dit jaar. Er waren een paar puike special shapes bij waaronder ook het konijn met het slappe oortje hihi waarin ik enkele jaren geleden mee mocht varen, heerlijk! Een impressie ervan kan je hier (klik) bekijken.
Fijne nieuwe week lieve webbies, ook al kom ik met mijn wens een dagje te laat...

21 opmerkingen:

Ferry - Jacqueline zei

Och Gerda wat is dit heel mooi geworden. Je maakt mooie foto's van deze luchtballonen. Ik zie ook konijn erbij. Dat vind ik zo leuk.
Het was puur genieten geweest om te kijken. Je ziet verschillende soorten luchtballonen. Ik heb je foto's genoten om te zien.
Fijne dag.

Morgaine zei

Vandaag is even anders dan anders voor mij lieve Gerda, zomerfair draaien op mijn werk, daarom ben ik zo vroeg al op maar moet zo ook al wat gaan doen om weg te gaan, ik hoop morgen even de tijd te hebben om op mijn gemak te genieten van jouw album, want dat is het altijd!

Fijne dinsdag!
X

Marjolijn. zei

Dat is weer een kleurig festijn...!
En gelukkig was het mooi weer, en kon alles doorgaan.
Fijne dag meis.

Haba zei

Goede morgen Gerda, mooi altijd die heteluchtbalonnen, op de grond lijken ze veel groter dan wanneer je ze voorbij ziet zweven.
Ik wens je een fijne dinsdag toe.

John zei

Goedemorgen Gerda,

Dat ziet er vrolijk en kleurvol uit. Je hebt weer prachtige foto's gemaakt van dit festijn. Het blijft altijd iets bijzonders, luchtballonnen. Ik zie ze hier wel eens aan de overkant van de Schelde over Zeeuws Vlaanderen trekken.

Ik wens je ene fijne dag

Natasja zei

Wat een mooi en vrolijk log!! Mooie luchtballonen, ik vind het altijd een feest als ik een luchtballon in de lucht zie, laat staan zoveel prachtige ballonnen.... Mooie foto's heb je er van gemaakt.
Ot: ja ik was er ook echt ontdaan van... Gisteren hoorde ik dat een ex man van mijn ex collega zijn strijd tegen kanker verloren heeft, ik geloof dat hij 4 jaar gestreden heeft, ik heb er indertijd veel van meegekregen toen zijn ex vrouw en ik nog samen werkten... Zo heftig allemaal... Daarom geniet van elk moment die je gegeven is.

klaproos zei

heerlijk om te zien gerda, ze hebben zich er wel weer heel hard aan het werk gezet om een zo leuk mogelijke ballon te laten zien hé, fantastisch mooi,

wat zullen jullie genoten hebben:-)

xxx

willyduvel zei

Heel mooi Gerda Het is altijd wel een bijzondere bedoening met die ballonnetjes .Hier bij ons in de geburen Olen is er ook zo'n meeting Altijd spektakel al s het weer het toelaat Sterke beelden mooi Grts

Schoonheden van het leven zei

Super mooi zeg Gerda. Alle foto's ontmoet en wat geweldig groot zijn ze ook zeg. Het mannetje en de vogel bleef toch wel mijn favoriet.Soms komt er hier wel 1 over maar voor een festival moet ik wat verder weg. Ooit eens meegevaren met een jubileum van een familielid. Geweldige ervaring om te zien hoe het er van boven uitziet als je naar beneden kijkt. Beetje eng in het begin maar we kwamen goed beneden met een herinnering en ervaring rijker. Fijn week Gerda.

FRANK103 zei

Hoi Gerda, je heb weer mooie foto's gemaakt daar bij dat ballonnen evenement in Eeklo. Hier in de buurt vliegen ze nauwelijks met ballonnen, als de wind draait hangen ze binnen een paar minuten (10 km) boven de Noordzee en als ze te hoog gaan dan vliegen ze in de aanvliegroute van Schiphol.

mijnnikonenik zei

haha wat een leuke exemplaren tegenwoordig! Vroeger waren dat gewone luchtballonnen, alhoewel gewoon..., maar nu zitten er schitterende figuren tussen. Dat zal ook wel veilig zijn zeker. Hier in Leuven mogen ze niet overkomen. Te dicht bij de luchthaven, jammer...

Lies zei

Fascinerend, Gerda !
Lie(f)s.

francky spruytte zei

Er zitten enkele leuke tussen maar die vliegende verfpot zie ik liever niet boven mijn huis. Het is hier al een knoeiboel zonder zo'n lading verf over ons dak.
Fijne avond Gerda.

pieterbie zei

jij blijft een trouwe bezoekster aan dit gebeuren.
Ik ben nooit meer terug geweest na die eerste mislukte keer, dus nooit van de grond gegaan :-)
Ik blijf het een mooi spektakel vinden met al die mooie kleurtjes en speciale vormen.

Lutje zei

dit is iets wat jij zeker niet mag missen,
want het zijn weer mooie foto's geworden met al dat moois in de lucht
@->- voor jou

Haba zei

Goede morgen Gerda, ik wens je voor vandaag een heerlijke woensdag toe.

Morgaine zei

Echt een heerlijk gekleurd Album Gerda, ik heb zitten genieten op en top, 2x aan mij voorbij laten trekken zelfs, en ballon op foto 33 en 34 vind ik in dit geval op de 1 of andere manier de leukste van het hele stel, maar ze zijn natuurlijk allemaal gaaf!

X

Merel zei

Ze zijn allemaal leuk en die met de grote neus heeft ook grote tanden

Mirjam Kakelbont zei

Vliegen in een ballon lijkt me zó gaaf! Het schijnt enorm stil te zijn "boven." En welke vorm de luchtballon heeft, kan me niet boeien. Maar stel dat ik mag kiezen, dan wordt het ballon 34. Genoten van je prachtige serie foto's!
Lieve groet

curieuzeneuzemosterdpot zei

heel indrukwekkend om zien, gerda!
mooi om te zien hoe die prachtige exemplaren tot leven komen! ;-))

A van de Aa zei

Wie zong dat ook alweer... enen ballon, een ballon, een ballonnetje...
*winkie*