zaterdag 4 juli 2015

Industrieel Museum Zeeland

Met een druk op de knop die ik gisteren (klik) toonde werd het Industrieel Museum Zeeland (klik) vorige zaterdag door prominenten en genodigden feestelijk geopend. Wij mochten er bij zijn en ik maakte er natuurlijk een reportage (klik) van. De omstandigheden maakten het door het gebrek aan licht moeilijk om te fotograferen, maar hé, jullie hebben er nu toch een idee van. 
Hopelijk hadden jullie niet iets spectaculairder verwacht zoals een ontploffing of zo *wink, big smile* en gaat iedereen nu welgezind het weekend in!

24 opmerkingen:

Chantal zei

Gelukkig, een opening, en geen ontploffing...X

Marjolijn. zei

Mooi overzicht...!!
De fotograagjes waren goed aanwezig.
Fijne zaterdag.

christiene zei

Geen ramp maar een opening je weet de spanning er goed in te brengen
mooie dit alles in beeld gebracht Gerda.
Wens je een goed weekend....
Groetjes Christiene.

Haba zei

Goede morgen Gerda, nou volgende keer in Zeeland even door de tunnel, dan steeds maar rechtdoor, even een bochtje maken om Middelburg heen, dan maar weer rechtuit de N57 op en je komt vanzelf op mijn dorp uit ;)
Ik wens je een fijne zaterdag toe.

FRANK103 zei

Mooie serie Gerda, onder moeilijke lichtomstandigheden is het toch altijd lastig foto's maken. Ik heb afgelopen week 2 keer binnen gefotografeerd, en probeer dat altijd zonder flits te doen. Gebruik jij de ingebouwde flitser of een opzetflitser? Ik denk ook dat ik foto 24 en 29 niet zou plaatsen, bij 24 heeft de man zijn ogen half dicht, bij 29 trekt de man een rare mond.

John zei

Goedemorgen Gerda,
Haha nou een ontploffing was ook best leuk geweest hoor. Lekker knallen.
Maar zo'n museum is ook niet verkeerd. Zeker als er echt interessante dingen te zien zijn. Die oudjes horen er zeker thuis :D hihi grapje.
Je hebt alles toch hoed op de foto gezet ondanks het licht.
Fijne dag hè. Niet te veel zweten

Lies zei

En weer zat je op de eerste rij, Gerda ! Hoe doe je 't ?!
Lie(f)s.

Boerin zonder Naam zei

Leuk idee om daar eens te gaan kijken. Om het in het 'echie' te gaan zien dan bedoel ik. Manlief maar eens lief aankijken denk ik...

curieuzeneuzemosterdpot zei

moeilijke belichting of niet, gerda,
je hebt weer een feest gemaakt van het bekijken van je album! :-))

hou jezelf koel, hoor! ;-))

A van de Aa zei

Ook die Zeeuwse industriële "revolutie" dient voor het nageslacht bewaart te blijven. En je hebt de uitdaging van slecht licht, goed weten te beslechten.
Wens je welgezind een fijn weekend toe en keep it cool.

Lutje zei

liever een opening dan een ontploffing :o)
gerda, ik wens je een heel tof weekend

Wim zei

Op z'n Zeeuws! Tafel met koffie of thee en koekje ;-)

Natasja zei

We gaan je blog niet tot ontploffing brengen he? mooie reportage van zeeland...

Merel zei

En jij was weer bij de opening en geeft ons ook het gevoel van er ern beetje bij te horen

LUC zei

Heel mooie reportage Gerda ,

Neen onmogelijk voor me elke dag terug te keren . Maar wat je laatst schreef als comments , jij begrijpt me helemaal , ik zou je nu zo graag in mijn handen drukken en minutenlang knuffelen .

Anoniem zei

Zo waren jullie alweer getuigen op de eerste rij van de opening van een nieuw museum. Er wordt hier al gedacht in de richting van... dat jullie een in bijberoep de redactie van enkele lokale kranten voorzien van materiaal. Na een boeiende reportage over de Zeppelin, een rondreis in een stukje Henegouwen, nu plots in Zeeland. Jullie lijken goed op weg Globetrotters te worden.

Albert y Mara fotoblog zei

Heel mooi dat je aandacht hebt gevraagd voor dit stuk industriële erfgoed. Je hebt ook oog voor zaken die wij zouden vergeten in een fotoreportage. OT: Een beetje genoten van het mooie weer? In de loop van de komende week is het "helaas" deels voorbij.

Morgaine zei

Die silo doet mijn denken aan de suikerfabriek waar mijn opa altijd heeft gewerkt, prachtig!

X

suske zei

Geen ontploffing hoor Gerda.
Het weekend is volop bezig en ik heb reeds goed kunnen genieten.
Jij ook een fijne zondag gewenst.

Anoniem zei

Waar jij toch niet allemaal kan en mag bij zijn! Ik denk dat we er al een heel leuk beeld van hebben Gerda. Geniet van het puf-weer!

Mirjam Kakelbont zei

Vandaag fietst de Tour de France naar Zeeland. Daar moest ik meteen aan denken toen ik je foto zag, al heeft het een totaal niet met het ander te maken. De mooiste foto van je reportage staat op je blog!
lieve groet Kakel

Mieke zei

Weer een opening Gerda, jij vliegt van de ene naar de andere opening. Er werd ook nogal gespeecht zo te zien, en voor entertainment werd er ook gezorgd, ik vermoed dat het iets te maken had met de meisjes of dames die in vroeger in de fabrieken werkten. Mooie reportage.

Pieterbie zei

Durf niet naar je album gaan want heb hier heel pover internet in Noord Wales.
Lijkt mij wel interessant, ga eens opzoeken waar dat precies te vinden is.

willy duvel zei

Mooie reportage ondanks het weinige licht volgens U Er liepen toch genoeg "lichtende voorbeelden " hihi rond ! Zeker de moeite om te bezoeken he Groetjes