zaterdag 16 september 2017

Ontbijt met onze buurt!

Vorig weekend genoten we van ons jaarlijks ontbijt met de hele buurt, het was gezellig én lekker, kijk daarvoor maar eens hier (klik). En voor daarna een even gezellig weekend gewenst webbies!

16 opmerkingen:

Yova zei

goedemorgen Gerda,
Het was heel gezellig geweest voor jullie. Wat leuk dat jullie jaarlijks ontbijt doet. Leuke foto's geworden. Iedereen at lekker lunch op. Baby's goed verstopt. Leuke foto's geworden.
Fijn weekend.
Gerda nog bedankt.

gilbert torfs zei

Morgen, Gerda
Hallo zeg blijkbaar en heel leuke buurt, en zoals de foto's an tonen zeer gezellig geweest
dat heb je natuurlijk in steden die wat landelijker zijn maar vindt dat wel iets hebben

Nog en fijne zaterdag en morgen en leuke bij tank dag

Lutje zei

een hele groep zo te zien, en het ziet er ook goed uit.
Ik wens jou ook een tof weekend
Een @->- voor jou

Morgaine zei

Dat ziet er heel gezellig uit, grote opkomst als je het mij vraagt, natuurlijk val ik voor de twee kleinsten, ahw, zo lief!

Fijn weekend Gerda!

X

John zei

Goeiemorgen Gerda, Wat een gezellige buurt heb je. Leuk dat jullie dit doen. Hier wilden ze het vorig jaar ook doen maar de organisatie startte er te laat mee, en gaf er de brui aan.
Wie weet dat ze het nog eens proberen en dat het net zo gezellig wordt als bij jullie. Alhoewel de buurt hier een stuk kleiner is.
Fijn w-end.

willy zei

duidelijk een gezellige buurt

iets wat navolging verdient

prettige dag

Haba zei

Goede middag Gerda, wat een gezellig maaltijd, zo met de hele straat. Dat kun je goed zien aan de foto's. Ik weet wel dat we vroeger in onze oude straat altijd aan het eind van het toeristenseizoen, een BBQ hadden met zijn allen op straat, muziek erbij (in een garage van een bewoner) de oudere kinderen speelden diskjockey en verkochten drankjes. Omdat we met zijn allen het vlees, het stokbrood, de sausjes en de salades al hadden bekostigd, werden de drankjes (wijn, bier en fris) los verkocht omdat daar teveel prijsverschil in was. Maar dat was ook altijd een heel gezellige avond, nu wonen er in die straat haast geen mensen meer van 'de oude garde' en die BBQ wordt ook niet meer gehouden. Toch jammer want zo bindt men toch mensen samen.

willyduvel zei

Dat moest men meer doen Gerda Heel gezellig 'voor de ene minder dan voor de andere . En ..................maar een paar met de gsm op een foto !! Mooi Groetjes prettig weekend voor Jullie

Tine de J zei

Hallo Gerda, dat zag er reuze gezellig uit aan alle foto's te zien en dan allemaal of een paar ook gezellig de afwas doen. Zo een event is ook leuk om mensen te ontmoeten. Hier deden ze het op andere manier in een winkelstraat waar enkele mensen door middel van een mailtje er naar sturen en =dan had je kans er ook bij te zijn. Gelukkig was het droog deze dag dat ze het hielden want het was hier wel buiten. Wens je mooi weekend samen. Liefs Tine

christiene zei

Een mooi idee ontbijten met de buren,zo te zien nog gezellig ook.
daar zullen wel mooie gesprekken uitvoort komen.
Gerda wens je een mooi weekend.
groetjes Christiene.

A van de Aa zei

Gezellig buurten met de buren op de vroege ochtend,..... maar wie heeft de afwas daarna gedaan ... *Big Wink*
Gtje fijn weekend, de mijne is voor de afwisseling een keertje rustig, volgende week weer de eerste van een reeks van wedstrijden.... *Wink*

Terrence Weijnschenk zei

Blijkbaar erg lekker ook nog want ik zie jou er de vingers bij af likken!
Goed dat dit soort initiatieven bestaan. Buren die elkaar kennen zullen niet langer bang zijn voor elkaar. Zo hoort dat in een 'samen'leving.

Marjolijn. zei

Gezellige happening voor jong en oud...!!
Fijn weekend meis.

Lies zei

Een supermooi idee, Gerda !
Lie(f)s.

Haba zei

Goede morgen Gerda, nog geen bijtanklogje, maar ik kom je dan hier maar een heerlijke zondag toewensen. :)

pieterbie zei

wat een leuk en schitterend initiatief! Jullie buurt ziet er iets minder multicultureel uit dan die van ons.
Vraag mij af of zoiets hier zou lukken.