woensdag 29 juli 2015

GF 2015 rouwstoet: op naar het Belfort

De rouwstoet zette zich in beweging, ingetogen liep men achter de lijkwagen aan waarbij de obligate krans niet mocht vergeten worden. Ons Pierke Pierlala heb ik nog nooit zo droevig gezien,.. Hij had bovendien voor de gelegenheid zijn obligaat wit pakje vervangen door een zwarte outfit.
Dit was serieus mensen, wat een indroevig gebeuren zag ik daar! Nu ja, neem het toch allemaal maar met een korreltje zout hoor, dat zal je op het einde van de week wel merken *wink, big smile*. 

16 opmerkingen:

Marjolijn. zei

Droevig, allemaal heel droevig....!
Maar als dit allemaal voorbij is kan het hele feest los barsten.

Lutje zei

dit keer zijn zelfs de foto's serieuzer....ik ben benieuwd wat de boodschap is

suske zei

Begrafenissen zijn meestal droevig, alhoewel je binnenkort bij mij zult kunnen lezen dat het ook anders kan.
Fijne woensdag verder Gerda.

pieterbie zei

lijkt mij wel een heel mooie krans.
ben benieuwd naar wat volgt.
wens jullie een fijne dag!

OT: Dat blikje McEwans bleef daar idd zo niet staan. Geraakte niet meer in Caernarfon om er te kopen om mee te nemen naar huis. En op de terugweg kwam er jammer genoeg ook geen shopping meer aan te pas gezien de chaos. McEwans smaakt krachtig en lichtjes bitter.

John zei

Je verrast me elke dag weer met het zelfde onderwerp Gerda. En foto 15 en 16.. Ik vind het geweldige verkledingen die ze aan hebben. Echt super geweldig.
Die 10 dagen feesten hebben de mensen toch flink veel plezier gehad en dan toch zo treurig :)
Ik snap het wel.
Fijne dag. Hopelijk minder regen dan gister.

klaproos zei

fantastisch gerda,
wat een werk wordt er van gemaakt, mensen doffen zich op, en het krijgt echt alle aandacht die het verdient, zo'n mooi feest wat zonder ellende verloopt, dat is mooi

ik wens jou net zo'n fijne dag,
dan draag ik jou op mijn schouders blogland rond :-)

xxx

Boerin zonder Naam zei

Ik moest even bijlezen van de laatste dagen. (en plaatjes kijken) Ik krijg de indruk dat deze begrafenis een stuk vrolijketr is dan de begrafenissen die ik het laatste jaar meegemaakt heb.

Hie zijn we op het moment bezig met de erfverhardign aanvullen en al wat 'kapotgereden' is weer te repareren. (als het weer het toelaat..)

Kay zei

En dan nog met doedelzakmuziek,
dat geeft kippevel Gerda.
Ik vind het een dwaze beslissing die ze genomen hebben.
Maar wie ben ik.

Anoniem zei

Het zag er alvast een ingetogen stoet uit. Net alsof het een echte begrafenis was. Jammer dat een jarenlange traditie zomaar wordt ten grave gedragen. Helaas, zij die het voor het zeggen hebben, doen maar, veelal zonder nadenken. Hopelijk is dit geen eerste stap naar een verdere afbouw van de Gentse Feesten.

Mieke zei

Ze zien er allemaal ingetogen en echt gepakt uit. Maar heb vandaag toch in de krant gelezen dat Gent er echt vuil bij lag dat is dan natuurlijk de keerzijde van de medaille van het succes. Leuke foto's mmoie reportage.

Lies zei

Even glimlachen naar de camera, en dan weer écht serieus, Gerda !
Lie(f)s.

Albert y Mara fotoblog zei

Een toch wel plezante droevige reportage van jou. Er zijn twee foto's die er voor ons als autoliefhebber uitspringen, de Chevrolet lijkwagen op foto 5 en 19. Prachtig. Mogen wij die in het origineel van je ontvangen? Bij voorbaat dank. Salu2 Albert en tot morgen.

Morgaine zei

Haha ja echt droevig, vooral bij foto 4 oa ;-) Geweldig!

X

curieuzeneuzemosterdpot zei

sjiek, sjiek, sjiek, gerda! :-))

jouw album geeft de sfeer van deze rouwstoet heel goed weer! ;-))

Wim zei

Gentenaars worden gekenmerkt door hun gezonde koppigheid en fierheid. Tot op vandaag is de strop het symbool van fiere weerstand tegen elke vorm van tirannie en misplaatste autoriteit.

FRANK103 zei

Heel treurig allemaal, maar aan alles komt een einde.....
Hachelijk?