vrijdag 22 mei 2015

Ziekenhuis Jan Palfijn Gent


Dit ziekenhuis (klik) is onlangs binnen én buiten in een volledig nieuw kleedje gestoken. De mooie vloeiende lijnen konden me als architect en fotograaG ten zeerste bekoren dus maakte ik er een reportage (klik) van. Naar ik hoop bevalt dit blog jullie iets beter dan dat van gisteren (klik) want er kwam een pak minder reacties op dan gewoonlijk op dit blog. Of zou dit door het schitterend weertje komen? Hopelijk is dat het geval, hopelijk ook breien we er vandaag nog zo'n dagje aan!

17 opmerkingen:

klaproos zei

strak in het pak gerda:-)
een mooi gebouw waar we maar niet te vaak moeten komen hé :-)
veel mensen zijn overgestapt naar Facebook gerda,
misschien ook wat voor jou :-)

dag wijffie,
ik blog door totdat ik erbij neerval :-)

jij ook he

xxx

Marjolijn. zei

Ja, zo mag een ziekenhuis er uit zien, licht, ruim en strak in zijn jasje.
Mooi vastgelegd meis.

Ja, er staat weer een lang weekend voor de deur, veel mensen trekken er lekker op uit...!
Op naar een mooi weekend meissie.

pieterbie zei

Hebben ze inderdaad in een mooi nieuw strak kleedje gestoken.
Tja, minder bezoek gisteren, komkommertijd, zeker?
Ik was toch lekker vroeg present, niet?
Net zoals vandaag.
Maar 't zal niet elke dag zo zijn, zoals je weet kom ik soms een dag achter, afhankelijk van de werkdrukte.

John zei

Goedemorgen Gerda,

Foto 8 t/m 11. Ze doen me aan een onderzeeër denken. Best goed geslaagd denk ik, maar het zal de bedoeling niet zijn geweest :D

Ach Gerda, soms is dat met reacties. Dan zit er even een dipje in. JE blog van gister was ook de moeite waard, en het gaat niet om de kwantiteit reacties maar om de kwaliteit daarvan.

Ik wens je een fijne dag :)

A van de Aa zei

De facelift van het gebouw is wel gelukt, het blijven echter slechte plaatsten om te vertoeven..... !

En ik denk dat de komkommertijd is aangebroken ... *Big Wink*
Gtje, fijne dag heden.

Kay zei

Helaas heb ik soms andere zorgen aan mijn hoofd ( je weet wel) en lukt het mij niet altijd om spontaan te blijven en een gepaste reactie neer te zetten.
Bloggen och ja zeggen ze dan is niet van levensbelang.En je wordt heel snel vergeten!
Maar het rijksarchief heb ik ook al bezocht, netjes daar maar koel
en in het Palfijn passeer ik ook al liever niet maar toegegeven ze hebben het aangenamer gemaakt.
Groetjes.

Chantal zei

en dat kleedje past hem goed

Mieke zei

Mooie aanpassing, natuurlijk niet de meest leuke plek als je er moet verblijven maar dat kan dan zoveel beter in een mooi gebouw denk ik dan.
Waaraan ligt het dat de volgers de ene dag meer aandacht hebben dan de andere, weet het niet, nadat ik onlangs een tiental dagen niet meer geblogd had door ziekte is mijn bezoekersaantal ook spectaculair gedaald, maak me daar geen zorgen in, doe dit hoofdzakelijk omdat ik het graag doe. Maar ons ego wordt natuurlijk gestreeld als er veel mensen lomen piepen.;-))

willy duvel zei

Dat ziet er fris en netjes uit Er zal ook wel een fris "prijskaartje" aan hangen maar dat mag met zo'n resultaat niet Grroetjes

Joris Reyniers zei

Uiteindelijk zullen voor een groot deel de mutualiteiten en de patiënten deze facelift betalen. We zijn niet anders gewoon. Maar eigenlijk een plek waar je beter niet komt. En ja reacties en bezoekers, vroeger blogde iedereen, tegenwoordig zijn het de sociale netwerken die de doodsteek zullen geven op termijn. Maar ach, we tellen al lang de reacties niet meer, zonder blijft het ook plezant. Beter minder dan nietszeggende commentaren.

Terrence Weijnschenk zei

Prachtige lijnen inderdaad, lieve Gerda! Maar niet zo mooi als die van jou...;-) Blijkbaar had ik gisteren andere prioriteiten. Gek, niet, dat het ene logje blijkbaar meer bezoekers trekt dan het andere? Ach, de wereld kent nog wel meer mysteries. Goed weekend, mooie dame!

mijnnikonenik zei

Jij bent zeker bekoord door de structuur en mooie lijnen van dit gebouw! En ik ook. Wat een mooie impressie geef je er ons over!
OT: de bloemetjes heten dagskoekoeksbloem.

Renesmurf zei

Een ziekenhuis moet vooral mensen beter maken en moet functioneel zijn, en hoe die er uit ziet vind ik wat minder van belang.

FRANK103 zei

Een mooi opvallend gebouw met die mooie ronde lijnen en opvallende donkere uitsteeksels. Maar verder is er achter de ramen veel narigheid en doktoren in bezit van scherpe messen, ik kom er liever niet.

Lies zei

Hedendaags, modern, een mooi idee voor de zorgsector, Gerda !
Lie(f)s.

curieuzeneuzemosterdpot zei

jij zet dit prachtige gebouw op een grootste manier 'neer', gerda! ;-))

zolang je het bij de buitenkant houdt en niet afkomt met foto's van scharen, baxters of spuiten, weet ik dat alles oké is met jou! ;-))

fijn weekend,

Albert y Mara fotoblog zei

Collegablogger Frank omschrijft in feite precies hoe wij er ook over denken. Mooi van buiten, maar daar binnen willen wij niet graag vertoeven. Je fotoreportage is weer uit de kunst. Fijn weekend met Guido.