zaterdag 7 september 2013

Goed beschermd!


Ik wil niet belerend overkomen, maar zou het niet beter zijn moesten alle peutertjes bij hard kabaal zo goed beschermd worden? Denken jullie ook eens aan die arme oortjes van zo'n kind als je het met je meeneemt naar één of ander muziekfestival? In elk geval levert het een leuke plaat op hé? Ook leuk: mijn computer is er terug joepie, de grafische kaart was niet sterk genoeg om er twee schermen op te laten draaien. Nu zit er een nieuwe in, gratis omdat mijn machientje nog in garantie was. Ik ga dus een leuk weekend tegemoet en hoop dat het voor jullie allemaal ook zo zal zijn!

16 opmerkingen:

Marjolijn. zei

Ha, wat een lieverdje...!!
Ja die oorbeschermers zijn zeker niet verkeerd.
Goed voorbeeld doet hopelijk goed volgen.

Jippie de pc weer terug, nu is jouw weekend zeker goed.
Geniet er weer van meis.

Haba zei

Goede morgen Gerda, ja zou het niet beter zijn om alle harde geluiden te verbieden, ook muziek boven een bepaald aantal decibel? Dan kunnen kindjes zonder gehoorbescherming, genieten van gewone geluiden, een zingend vogeltje, de wind door het gebladerte , want doordat overal herrie is, kunnen ze dat niet eens meer horen.
En wat je vraag betreft, dit weekend misschien nog een nieuw logje, ik ben veel weg geweest en heb ook mijn werk nog, dus vandaar dat er bij mij niet elke dag trouw een nieuw stukje staat.

Lutje zei

de grafische kaart is nog al eens vlug de dader, hopelijk steekt er nu een goeie in, zodat we weer iedere dag hier kunnen komen genieten

fotorantje zei

de schat is goed beschermd, mooie foto

twee schermen Gerda, jij bent professioneel :-)
gelukkig kan je computer het nu terug aan

Han zei

Dat is een goed bericht Gerda, mooi dat je garantie hebt.
Wat een prachtig kinderportretje laat je hier weer zien!!

pieterbie zei

inderdaad een keileuke foto!

OT: wij gaan morgen ons hondje halen.

Filip and Kristel zei

Ik vind het gewoon belachelijk dat de overheid toe laat dat muziek op festivals en discotheken zo luid staat. Iedereen is het er over eens dat jongeren hierdoor oor schade oplaten. Men raad jongeren aan uit te gaan met oordopjes in. Hoe is het mogelijk, wordt ik te oud of wordt de maatschappij gek?

Groetjes,
Filip

Haba zei

Nou Gerda voor jou heb ik dus een nieuw logje neergezet ;)

Terrebel zei

Dat is zeker goed nieuws,lieve Gerda! Veel plezier met je vernieuwde machine! En ja, ik heb altijd oordopjes bij me als ik ga werken in nachtclubs en op festivals. Nooit begrepen waarom de muziek altijd zo hard moet staan; hoe kun je iemand versieren als je niet met hem of haar kunt praten? ;-)

Lies zei

Wat een liefje, Gerda...
En ook een 'computer-joepie' van hieruit !
Lie(f)s.

Albert y Mara fotoblog zei

Later slaan de jongelui jouw advies toch in dewind, want ze hebben dan hun muziek keihard aanstaan, op hun iPod of iPhone *wink, big smile* Voor morgen een fijne bij-tank-dag gewenst.

klaproos zei

ja idioot gewoon sommige mensen met hun kinderen én honden gerda???
dat begrijp ik ook niet drukke feesten, markten en zo voort, en mensen lopen daar met hun kleine hondjes en kindjes???

maffe lui :-)
zo ...
ik heb gezegd:-)

xxx

Wim zei

Wat zeg je ??
Wil je dat nog eens herhalen alsjeblief! ;-)

Leo zei

Ik stond vroeger ook langs het platform van onze nationale luchthaven met de camera in de hand en zonder bescherming voor de oren. Was je niet mee bezig. Nou ja, er waren uitzonderingen, bepaalde vliegtuigen hadden een zodanog krijstoon tijdens het taxieen dat je wel moest stoppen met fotograferen en de vingers in de oren stoppen. Caravelles van Sabena en Alitalia herinner ik me nog wel op dit punt....

suske zei

ik draag nooit van die 'oortjes" en zet de muziek niet te luid. zo hoop ik mijn oren gezond te houden.

Leidse Glibber zei

Je ziet hier bij allerlei optredens of popfestivals alle kinderen met zo'n koptelefoon. Staat leuk en goed tegen gehoorbeschadiging