zaterdag 18 mei 2013

Miami: Collins Park


Hihi, maar dit album (klik) wel! Dit is geen fotosoep lieve webbies maar een opschrift op de nieuwe vleugel van het museum in Miami Beach. En wat die grote albums betreft heb ik te kiezen tot nog in de eeuwigheid door te gaan met logjes van foto's die ik daar nam en straks dood ben vooraleer ik die van Engeland kan publiceren of er meteen maar een heleboel per keer door te sluizen *wink, big smile*. Tenslotte zijn jullie niet verplicht om op de link te klikken hé. Wat jullie wél verplicht zijn te doen is er een mooi pinksterweekend van te maken, ook al zal de zon wellicht weer verstek laten gaan...

12 opmerkingen:

Marjolijn. zei

Het is weer een heel mooi album meis..!!
Het valt op dat al die gebouwen zo goed onderhouden zijn, op een enkeling na, maar die zullen ook vast nog wel aan de beurt komen.

Voor jou ook een fijn pinksterweekend, geniet volop...!!

Lutje zei

ik ben gek van die gebouwen met die bogen, ze zijn er zelfs nog ene aan het bijbouwen. De kunst is er ook heel speciaal, dit is weer een super albummeke en ik merk dat het geen fotosoep is ;-)

fotorantje zei

ze hebben het daar echt wel voor pastelkleuren op hun mooie gebouwen
mooie beelden ook

prettig weekend

pieterbie zei

Heel bijzonder, zoals die 3 meeuwen boven elkaar die een bouwwerk sieren.

willy zei

een opschrift dat tot nadenken stemt

prettige feestdagen Gerda !

Leo zei

Dat weekend gaat lukken. Jullie hetzelfde toegewenst! En ik kan bijna niet wachten op die Engelse beelden hoor......

Lies zei

46... is te bekijken, Gerda, soms vluchtig, soms met héél veel belangstelling...
Dankjewel voor het lieve extra wensje !
Lie(f)s.

Dominic zei

Wat een prachtig album Gerda, wat mij opvalt is dat her er zo proper is :-) En dan die blauwe luchten, dat kan precies alleen in het buitenland :-)
Zo, ik heb weer genoten en de beelden van Engeland komen wel, alles op zijn tijd!
Fijne sinksendagen!

Han Vogel zei

Gerda hier lever je het bewijs echt is toch mooier als nagemaakt in PS.
Prachtig!

Joris... zei

Hallo Gerda,
Er bevinden zich wel enkele unieke beeldhouwwerken langsheen deze boulevard blijkbaar. Vaak heb ik het idee dat voor sommige beelden inspiratie werd gezocht in oude culturen. Nu ja, sommige voormalige beschavingen situeerden zich daar vroeger niet ver vandaan. Als altijd treft opnieuw de mooie blauwe lucht, moet zalig vertoeven zijn daar. Nu ja, hier is het ook niet slecht, alhoewel het weer het een beetje laat afweten. Maar wie weet, ooit moet het zomer worden hé.

Albert y Mara fotoblog zei

De 10e foto in de rij van 46 vind ik plezant. En wat betreft het Pinksterweekend, dat valt niet mee wat betreft de zon. Hopelijk laat ie zich nog even zien in de 'Lage landen' Groetjes Mara

Wim zei

Het heeft er ook een keertje gewaaid, zie ik, ;-)