zondag 21 oktober 2012

Isaac Cordal


Waiting for the Climate Change, een werk van Isaac Cordal (klik) was een fascinerende opstelling op Beaufort 04 en zet beslist tot nadenken aan over wat er onze wereld in de toekomst te wachten staat... en hier (klik) vinden jullie er mijn impressie van. Ik herhaal het hier nog eens: als je klikte op de link zal je gemerkt hebben dat ik geen diapresentatie meer toon maar de opnames apart. Dat blijf ik doen tot de problemen hopelijk ooit eens opgelost zullen zijn. Op de miniaturen klikken om ze te vergroten en next om de volgende te zien. Wil je er echter zelf een diavoorstelling van maken, klik dan op view as slideshow in het balkje boven de foto's. Wie daar geen tijd of zin voor heeft zal het met bovenstaande foto moeten doen. Voor daarna: superfijne zondag allemaal!

15 opmerkingen:

klaproos zei

Goeiemorgen lieve gerda,

wat een heerlijk kunstwerk is dat toch,

en die zon erbij doet wonderen hé:-)

dag vrouwke,
laat 'm vandaag aan je neus kriebelen:-)

xxx

Marjolijn. zei

Mooi kunstwerk, en zeker een goed passend daar op het strand.

Fijne zondag meis, geniet volop.

Leo zei

Dat bekijken van de plaatjes moet natuurlijk geen echt werken worden....Climat change, tja, het zal even wennen worden voor alle mensen die geloven dat wij als soort daar alleen verantwoordelijk voor zijn of waren. De wetenschap is er nu achter dat er andere mechanieken verantwoordelijk voor zijn. Vervelend, want waar haal je nu het geld vandaan om het schuldcomplex bij burgers mee af te kopen?

pieterbie zei

Cordal vind ik een fantastische straatkunstenaar.
Zijn werken die hij in Brussel gemaakt heeft kan ik heel sterk waarderen.

OT: nee, was niet aan het uitslapen vanmorgen, was eigenlijk al vroeg op volgens mijn normen. Maar ik vrees dat ik even iets anders te doen had dan mijn blog bijwerken. Zelfde gisteren, gewoon geen tijd gevonden. Gelukkig kon in nu eventjes tussendoor toch een ideetje verder uitwerken. Staat intussen online.

Lies zei

Vaak zijn je foto's té leuk om niet te kijken, Gerda ! Kijken we nu rustig lekker grooooot !
LIe(f)s.

Joris... zei

Hallo Gerda,
Een volgende etappe in het Beaufort gebeuren. Zo kunnen we op deze regenachtige dag, toch wat zon in huis halen. Eigenlijk een leuk idee om tijdens de zomermaanden op die manier een kustbezoek wat aangenamer te maken. Nadien heeft men goeie herinneringen aan wat men aldaar heeft gezien en kunnen diegenen die er niet waren, ook meedelen in het spektakel. Wat Antwerpen betreft, we hebben het inderdaad overleefd, het bruine hol... maar we waren op zoek naar een artikel, dat jammer genoeg in het Gentse niet is te krijgen. Hopelijk komt ook daar ooit verandering is. Trouwens, te zien aan de betogers gisteren, is het nog niet allemaal bruin gekleurd in de stad en dat is maar goed ook. Eens zien waar ze zullen staan bij een volgende kiesbeurt, eens ze hebben geproefd van het deelnemen aan het beleid en of nog zovelen dan even enthousiast zullen zijn. Kijk maar naar de afgang van het Vlaams Belang.

merel zei

een kunstwerkje waar ik van geniet , zeker met dat hoopgevend blauw ook

Han zei

Herfst aan het strand? (flauw hoor, maar het kwam zomaar in me op) Wat had je daar nog een heerlijk weer Gerda, heel anders als nu, brrrr.

fotorantje zei

heel leuk die 'strandmensjes' Gerda

Wim zei

Genoeg palen voor dat hondje daar in het midden, maar allé genoeg gezwaanst. Ik vind het werk van Isaac Cordal ook zeer intrigerend.
Hoe is het weer daar tussen Zelzate en Gent, ik heb gehoord dat jullie een redelijke dag hebben.

willy zei

en bij dit weertje, ziet het er dubbel zo mooi uit Gerda

fijne zondag

Filip and Kristel zei

Belgische kunst verbaast me meer en meer.

Groetjes,
Filip

es zei


Mooi werk van Cordal. Ik heb begrepen dat hij met zijn sculpturen inzicht wil geven in de steeds uitzichtlozere toestand van het milieu.
Het is dan ook diep droevig wat wij -als mensheid- met moeder aarde uitspoken...

Lutje zei

mooie beelden heeft die wel hé, als je dat allemaal ziet kom ik veel te weinig naar de kust!

mijnnikonenik zei

Deze beeldjes aan zee geven het gevoel van rust en vrede die een mens zo nodig heeft.