dinsdag 6 maart 2012

Shit happens


Toen ik dit zag dacht ik: shit? Raar hoe je brein je kan bedriegen hé want shit heb ik daar zeker en vast niet gezien, in Camden Town (klok), Londen. Of toch een beetje wel? Bric-a-brac vind je er bij hopen, ik zou er niets kopen maar Leflamand en ik gaven er onze ogen wel te kost, kijk maar in ons albummeke (klik). Ja webbies, de eerste foto's van ons tripje naar Londen zijn binnen! Ik leg er nu een voorraadje van aan om straks samen met jullie de lente plezierig en leerrijk door te komen... Maar of jullie er wat aan hebben betwijfel ik wel een beetje. Er wordt hier de laatste tijd meer over het weer dan over de foto's gebabbeld... Fijne dinsdag allemaal!

19 opmerkingen:

Ollie zei

Camden town , je kan daar tattoo's zetten voor uw hele lichaam en al die prutswinkels ! Het luguberste was een I-shirt met de opschrift ; Hitler on tour 1939- 1945 ! :-(

Lutje zei

amai, wat een variabele foto's van camden town, echt leuk, wazt me opvalt zijn de tattooshops en felgekleurde kousen

Marjolijn. zei

Ik kan me voorstellen dat er veel te zien was.
Zo'n wijk moet je ook wel gezien hebben hé, als je in Londen bent.
Fijne dag vandaag.

merel zei

mooi zeg, hangt daar aan iedere gevel zo iets, een schoen , een vliegtuig en wat nog allemaal ...
prachtig zeg

Chantal zei

het is vaak wat je WILT zien dat je ziet... we zijn niet meer zo alert Gerda

Terrebel zei

Heerlijk! Voor mij is het voorpret want in mei mag ik ook weer naar Londen en zal dan zeker Camden Town even bezoeken. Al is het maar omdat een vriendin van mij daar vlakbij woont. Momenteel ben ik nog bezig met het doorwaden van ruim 1000 foto's van ons recente tripje naar Tsjechië...het lijkt wel werk! ;-)

annytje1 zei

Dag Gerdake, amaai wat mooie foto's...Is dat daar iedere dag zo al die winkels men kraampjes!!! Ik zou geen tijd genoeg hebben om die te bezoeken hoor!!! Maar k'heb ik hier weer genoten gerda...Wat zette Leflake daar op zijn neus!!! een rooie top!!! Die foto met dat stromend water....heel schoon...Laat maar komen hoor die andere foto's ik wil ze wel zien...Eeen lieve dinsdaggroet van annytje xx PS: ik weet nog altijd niks gerda, maar ik laat het je weten....

Mijnnikonenik zei

Whoehoehoe wat heb ik genoten van de bric-à-brac, Aldo, Goldsteel, Tattoo, vliegtuigen die naar beneden hangen aan de muren, sportschoenen, je bedenkt het maar en je kan het kopen. Gerdaake, je hebt toch een piercing laten zetten? Ik zag daar een leuk winkeltje van en Leflamend zich niet gewaagd aan een tattooke, zo een heel kleintje voor jouw alleen? Er moeten daar toch ook rare vogels gelopen hebben, daar geen foto's van gemaakt? Ik genoot ook van de schoonheid van de andere beelden! Maar morgen wil je weer een matras draaien zeker! Maar Suske zal er niet bij zijn want die wordt geopereerd!

willy zei

daar kun je enkele ponden kwijtraken....

toch geen tattoo laten zetten...

groeten

Renesmurf zei

Het lijkt er inderdaad wel een beetje op. De humor ligt op straat, of hangt aan de gevel.

Han zei

Gerda het is jaren geleden dat ik in Londen was. Het was rond het begin jaren van de The Beatles. Ik was 16 of 17 dacht ik en er is veel veranderd in die jaren als naar je prachtige foto's kijk.

sloeber zei

ja je foto's zijn weer parels en gene schit,we hebben ogen de kort en we maar eens in je valies voor eens het echt de geniet ,dank je lievert

Leo zei

Heerlijke herinneringen aan de vele bezoekjes die ik daar bracht. Vroeger jaarlijks een paar maal, nu echter al weer enige tijd geleden. 2006 was mijn laatste keer. Te lang natuurlijk! Fijne stad!

Pieterbie zei

Super album van een super plek.
Jullie hadden het duidelijk naar jullie zin.

fotorantje zei

zo'n bric à brac gevels had ik nooit verwacht in Londen
leuk die 'scooters' waar je kan zitten om te eten

Albert y Mara fotolog zei

Op de eerste foto kan Leflamand het dus niet nalaten om even maf te doen. Ik ken dat van mijn lief. Mannen zijn vaak hetzelfde.
Dat er meer over het weer gepraat wordt dan over je foto's is jammer, maar ook op deze fotoserie is de lente nog ver te zoeken. Heel veel mensen hebben een muts op en een dikke jas aan. Een Tattootje plaatsen is daar een fluitje van een cent.
Grtz
Mara

curieuzeneuzemosterdpot zei

die gevels van de shops vind ik geweldig, gerda!

net als die scootertjes als stoel? :-))
je brengt me op ideeën? :-)))

ik heb enorm genoten van dit overvol album, met niks dan bijzonderheden, gerda!!

Wim zei

Ik herinner me nog wel "Carnaby Street" begin jaren '60, maar met Camden Town is dat geen vergelijk.

Lutje zei

een fijne woensdag